Благоевградски портал за имоти

За нас

За нас

          BlagoevgradProperties.Com или познатият като Благоевградският портал за Имоти е създаден през 2006 г. Порталът и Агенцията са специализирани в консултациите и услугите свързани с пазара на недвижими имоти за района на гр. Благоевград.
          Още в първите няколко години компанията успя да се утвърди като водеща агенция в посредничеството при сделки с недвижима собственост в града. Успехът се дължи главно на безкомпромисното следване на принципите залегнали от самото основаване на агенцията, а именно: 
                  - непрестанният стремеж за подобряване на услугата 
                  - професионализмът 
                  - коректността
                  - иновативност.
           Компанията е и единствената за района на гр. Благоевград предлагаща комплексност в сферата на недвижимата собственост. Както посредничество при покупко- продажби, така и кредитно посредничество и професионален домоуправител. За целта сме изградили партнъорски взаимоотношения с водещите банкови и финансови  институции в Р.България и техните подразделения в гр. Благоевград. Агенция  „Благоевград Пропъртис.Ком” е една от агенциите учредители на Регионална Структура към Националното Сдружение за Недвижими Имоти още от 2007 г .Благоевградски портал за имоти
Our Group
Благоевградският портал за имоти Кредитен посредник Пътеводител гр.Благоевград Професионален Домоуправител

WebDesignBG