Готова сграда с офиси и магазини в топ център
Готова сграда с офиси и магазини в топ център

Местоположение:  кв.Идеален център

Апартаменти: от 58.73 кв.м до 65.80 кв.м

Цени: от 31 694 евро до 44 680 евро

Степен на завършеност: стени и тавани - варогипсова мазилка; циментова замазка на пода;Ел.захранване до конзола; ВиК инсталация до тапа; монтирана домофонна звънчева уредба, интернет, телефон и TV във всяка стая, 5-камерна ПВЦ дограма;Ел -монтирани ключове и контакти газификация на обекта. Партидите към ЧЕЗ, ВиК и Рила газ са включени в цената. .

Пусков срок: 2018 

 
Малка завършена сграда в близост до ЮЗУ
Малка завършена сграда в близост до ЮЗУ

Местоположение: кв.Освобождение

Апартаменти: от 36кв.м. до 100 кв.м.

Цени: от 16 200 евро до 42 000 евро.

Степен на завършеност: стени и тавани - фина гипсова шпакловка, под -циментова замазка, ел. и ВиК инсталации до точка и до тапа, 5-камерна ПВЦ дограма, метална входна врата, завършени общи части на сградата с гранитогрес. С разрешение за ползване!

 
Новострояща се сграда в кв. Струмско
Новострояща се сграда в кв. Струмско

Местоположение:  кв.Струмско

Апартаменти: от 47кв.м до 88 кв.м

Цени: 460 евро/кв.м.

Степен на завършеност: стени и тавани - фина гипсова шпакловка; циментова замазка на пода;Ел.захранване до конзола; ВиК инсталация до тапа; монтирана  входна врата и ПВЦ дограма на апартамента;външна изолация 10см стиропор със силикатна мазилка на "БАУМИТ" , луксозно завършени общи части на сградата.

 

Построена сграда в Идеален Център
Построена сграда в Идеален Център

Местоположение: Идеален Център 

Цени: от 38 000 евро до 160 000 евро

Степен на завършеност:Сградата е с модерна визия и фасада,висококачествени материали на изпълнение.Състои се от подземен паркинг,магазини и ресторант на партер,офиси на първи етаж,апартаменти на жилищните етажи.Всички обекти,които се продават, са завършени до ключ по избор на купувача.

Пусков срок:  2018г.

 
Нова жилищна сграда в кв.Ален Мак
Нова жилищна сграда в кв.Ален Мак

Нова жилищна сграда ситуирана в кв.Ален Мак  и на 100 м от кв.Еленово.Състои се от търговска част с 4 магазина,4 жилищни етажа и терасовиден етаж.Всички  апартаменти са тристайни.На терасовидния етаж има 2 апартамента.Сградата се обслужва с асансьор.Топлоизолационните материали са съобразени с проекта по енергийна ефективност 

 
Ново строителство в кв. Освобождение
Ново строителство в кв. Освобождение

Построена малка сграда, на тиха улица в кв. Освобождение. Състои се от подземен паркинг с 8 паркоместа и мазета за всеки апартамент, 4 жилищни етажа с общо 16 апартамента. Предлагат се двустайни и тристайни жилища.

 Ново строителство в кв. Освобождение с акт 16
Ново строителство в кв. Освобождение с акт 16
Построена жилищна сграда в кв. Освобождение. Състои се от 14 апартамента, гаражи и паркоместа. Сградата е малка, на три етажа, в квартал с изграждаща се инфраструктура. Апартаментите са просторни, двустайни и тристайни и всички разполагат с мазета.
 
Включване в строеж в нова жилищна сграда в кв. Освобождение
Включване в строеж в нова жилищна сграда в кв. Освобождение

Апартаменти в малка жилищна кооперация  с възможност за разсрочено плащане

 
АПАРТАМЕНТИ В НОВО СТРОЯЩА СЕ СГРАДА В ШИРОК ЦЕНТЪР
АПАРТАМЕНТИ В НОВО СТРОЯЩА СЕ СГРАДА В ШИРОК ЦЕНТЪР

ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ ЖИЛИЩА НА РАЗЛИЧНИ ЕТАЖИ

Луксозна сграда в Идеален център
Луксозна сграда в Идеален център

Нова жилищна сграда в Идеален център на 100 м от площада.Сградата се състои от офис, подземен паркинг и 7 жилища.Ще бъде изпълнена с материали по - добри от масово използваните.Сградата ще е със следната степен на завършеност: Сграда: тухли- Поротерм; външна изолация- 10см стиропор; Цветна ПВЦ дограма с троен стъклопакет; завършени общи части; монтиран асансьор; изградена вертикална планировка;хидроизолация на покрива и 10-годишна гаранция. Във сградата ще бъде изградена , инсталация за централно отопление на газ- във ВСЕКИ АПАРТАМЕНТ. Апартаментите ще бъдат изградени по следният начин: под топлоизолираща замазка , стени и тавани фина шпакловка , ВиК и ел. инсталации изградени ,външна и интериорни врати.

 
БИЗНЕС СГРАДА В ИЦ
БИЗНЕС СГРАДА В ИЦ

Местоположение:  Идеален център

Офиси и Апартаменти: от 91.55 кв.м до 124.91 кв.м

Цени: от 67 000 евро до  116 000 евро

Степен на завършеност: стени и тавани - шпакловка; циментова замазка на пода;Ел.захранване до конзола; ВиК инсталация до тапа; монтирани входна врата и ПВЦ дограма на апартамента; напълно и луксозно завършени общи части на сградата с видеонаблюдение и охрана. 

С издадено Удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/.

 
Построена сграда в центъра на кв.Еленово
Построена сграда в центъра на кв.Еленово

Модерна построена  сграда в центъра на кв.Еленово, на метри от плувен басейн, основно училище, детска градина, автобусна спирка. Сградата се състои от два еднакви входа, подземен паркинг, търговски обекти на партера, четири жилищни етажа. Предимство са висококачествените материали, използвани за довършването на сградата.

Новопостроена  сграда в Широк център
Новопостроена сграда в Широк център

Построена сграда в Широк Център състояща се от магазини ,гаражи и 5 жилищни етажа.Сградата е малка и разполага с по 3 апартамента на етаж с квадратури от: 48,70кв.м , 60кв.м и 74,20 кв.м без общи части.Разполага с асансьор.

 

Агенция за Недвижими Имоти, Благоевград, info@BlagoevgradProperties.com,
(073)59 09 09, 0899/ 942 933

OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на поверителност.